WPC Smoelenboek

 

Positie open - Voorzitter (momenteel waarneming door penningmeester en jeugd coördinator)
 
 
Positie open - Secretaris
 waterpolo@zpv-hieronymus.com

Margot van den Hurk – Penningmeester

Mijn naam is Margot van den Hurk. Ik ben zelf geen waterpoloër, maar heb wel 2 kinderen die actief zijn bij Hieronymus. Sinds kort ben ik penningmeester voor de waterpolo afdeling. Mochten jullie vragen over de contributie, competitiebijdrage of andere financiële vraagstukken hebben dan mogen jullie die altijd aan mij stellen. Ik ben regelmatig te vinden in De Stok, meestal achter een Latte.
 
 

penningmeesterwaterpolo@zpv-hieronymus.com

 

Robert Elst - Jeugd coördinator

Ik ben Robert Elst, ben rond de vijftig en werk als systeemontwerper in de industriële automatisering. Ik ben verbonden met de vereniging omdat twee van mijn drie kinderen bij Hieronymus aan waterpolo doen. Ik ben zelf geen waterpoloër, maar ben wel echt een verenigingsmens. Ik vind het leuk, maar ook belangrijk om als vrijwilliger iets te kunnen betekenen voor de club. Ik ben vaak rondom de jeugd-uren aanwezig en fungeer daardoor als aanspreekpunt voor ouders, jeugdspelers en begeleiding. Sinds een aantal jaren ben ik coach van één van de jeugdteams en ben vaak coach of assistent-coach bij de mini’s als ze aan een toernooi meedoen. Naast deze activiteiten schrijf ik ook vaak stukjes over wedstrijden of toernooien. Op de achtergrond houd ik me bezig met zaken die met de jeugd te maken hebben. Onder andere met het borgen van het jeugdbeleid. Voor waterpolotechnische zaken maak ik gebruik van de expertise van ervaren waterpoloërs.
 
 jeugdcoordinatorwaterpolo@zpv-hieronymus.com

Jeroen van Zwieten – Materiaal beheerder

Ik ben Jeroen van Zwieten. Getrouwd met Claudia van Zwieten. Ben werkzaam als storingsmonteur.
Ik waterpolo ook bij Hieronymus net als onze drie kinderen Dylan, Damian en Amber. Binnen de waterpolocommissie zorg ik ervoor dat het materiaal in orde is en zorg ik ervoor dat de minipoloers naar toernooitjes kunnen gaan. Ik geef ook training aan de jeugd en ben ik actief als coach bij de jeugd. Ik heb mijn w-official behaald dus jullie zien mij ook achter de tafel zitten. Ook heb ik pas mijn scheidsrechtercursus gehaald zodat ik kan gaan fluiten.
 
 tcwaterpolo@zpv-hieronymus.com
Claudia van Zwieten - Ledenservice
 
Ik ben Claudia van Zwieten. Getrouwd met Jeroen van Zwieten. Ik ben werkzaam in de zorg. Binnen de waterpolocommissie houd ik me bezig met het beantwoorden van mail van bijvoorbeeld nieuwe aanmeldingen. Ik nodig ze uit om te komen proefzwemmen. Ik meld nieuwe leden aan naar de ledenadministratie en penningmeester. Ik zorg ervoor dat leden een pasje van de Stok krijgen waarmee ze het zwembad kunnen betreden. Ik zorg er ook voor dat de mailings naar alle leden de deur uit gaan (bijvoorbeeld de nieuwbrieven of nieuws m.b.t. trainingen). Ik ben ook nog actief bij de kledingcommissie. Als leden zich uit willen schrijven kan dat ook via mij. Ik zorg dat het bij de juiste personen terecht komt. Als je een stukje wilt laten publiceren, stuur het gerust door naar mij dan zorg ik dat het bijvoorbeeld in de Bode komt.
 
 ledenservice-wp@zpv-hieronymus.com
Positie open - Communicatie en sponsoring
 
Wilt u zich graag bezig houden met:
Stukjes of suggesties voor de nieuwsbrief
Bent of kent u een mogelijke sponsor voor onze waterpolo-afdeling?
  
Positie open – W-officials en scheidsrechterszaken
 
Wilt u zich graag bezig houden met:
Organiseren en enthousiasmeren van leden voor een W-official of scheidsrechterscursus?
Jurytafelrooster