Nederlandse Kampioenschappen Studenten

Datum: 
zaterdag, 29 februari 2020 - 13:00
Lokatie: 
Zwembad Opotisport Sportboulevard Dordrecht
Vereniging: 
DSZ WAVE
UPDATE 27 FEB:
In de bijlage "ONKS LAATSTE INFO DD 27 FEB" vinden jullie de laatste info van de organisatie, ook mbt het Coronavirus.
 

 

 
 
Hier vinden jullie beknopt alle info over aankomend ONKS Delft. Voor uitgebreide info, zie de uitnodiging in de bijlage!
 
Pre-borrel
We trappen het weekend af in de enige echte WAVE bar: De Badtrand (Brabandse Turfmarkt 9, 2611 CK Delft). Jullie zijn allemaal vanaf 21.00 uur welkom! Naderhand kan er geslapen worden bij onze leden. In eerste instantie geldt dit voor de mensen die niet op het nachtnet vanuit Delft zitten. Meer info hierover volgt later. 
 
Wedstrijd
Op 29 februari zijn jullie vanaf 12:45 welkom bij het zwembad Optisport Sportboulevard Dordrecht (Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AL Dordrecht). Vanaf 13.00 uur kan er worden ingezwommen en de wedstrijd zal om 13.30 uur starten. De verwachte eindtijd is rond 18.00 uur.
 
Eten
Na de wedstrijd zal er pasta worden verzorgd door de kantine van het zwembad. Er zal in shifts worden gegeten, meer info hierover volgt later. 
 
Feest
Vanaf 22.00 uur barst het feest los in de Lorre (Phoenixstraat 30,2611 AL Delft). De deuren sluiten om 23.30 uur, dus wees op tijd! Het feest zal om 4.00 uur afgelopen zijn. Helaas mogen alleen mensen van 18+ naar binnen in de Lorre. Hierop zijn geen uitzonderingen te maken.
 
Deelname aan de wedstrijd kost €6.50-; het diner en het feest kosten gezamenlijk €6.50- extra.

Het thema van dit NK is 'The CandyShop'! 
~Welcome to the CandyShop, come and pick your favourite lollipop.~
 
Slapen
Er kan geslapen worden bij onze leden en waarschijnlijk wordt er een slaapzaal gehuurd. In eerste instantie geldt dit voor de mensen die niet op het nachtnet zitten. Meer info hierover volgt later. 
Er wordt €1.- per persoon die blijft slapen in rekening gebracht voor het ontbijt.
 
 
Om te weten hoeveel van jullie leden we op elk onderdeel we kunnen verwachten, wil ik jullie verzoeken om het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/JPnSXnjzMi7A1hFk8
 
Naast het lxf bestand en ingevulde google form, ontvang ik ook graag een deelnemerslijst met studentnummer en opleiding.
 
Zaterdag 15 februari om 12:00 is de eerste deadline voor het inleveren van het lxf bestand met alle definitieve deelnemers. Na de eerste deadline mogen geen nieuwe deelnemers worden toegevoegd. De opstelling kan tot de tweede deadline worden aangepast. Deze is op 25 februari om 12:00.
 
Studenten die lid zijn bij jullie vereniging maar momenteel aan een buitenlandse universiteit studeren mogen BM mee doen aan de wedstrijd (wanneer deze persoon in een estafette team meedoet moet het hele team als BM worden ingeschreven).
 
Er hoeven geen officials aan te worden geleverd :-)
 
Ik hoor het graag als er nog onduidelijkheden zijn! Meer info volgt in de 2de info mail later in februari!