Aanmelden nieuwe leden

De afdeling wedstrijdzwemmen van zwem- en polovereniging Hieronymus heeft momenteel ruim 100 leden.

In  na de zomer gaat een nieuwe instroomgroep van start.

- om 13.15 uur (als je jonger dan 12 jaar bent)

- om 14.15 uur (als je 12 jaar en ouder bent)

Je mag dan 3 keer gratis meetrainen zodat je kunt kijken of je wedstrijdzwemmen een leuke sport vind.

Er is maar een beperkt aantal nieuwe plekken beschikbaar: wie het eerst komt .... meldt  je dus aan via onderstaand formulier. Of mail de gegevens die op het formulier worden gevraagd naar wedstrijdzwemmen@zpv-hieronymus.com. Je krijgt dan een uitnodiging. Alleen met deze uitnodiging wordt je toegelaten tot de instroomgroep.

 

Instroom kinderen tot ca 12 jaar.

Kinderen tot ca 12 jaar (in het bezit van minimaal zwemdiploma A,B, bij voorkeur ook diploma C) kunnen op enkele momenten in het jaar starten bij de instroomgroep. In de instroomgroep worden de zwemmertjes stap voor stap in een speciaal hiervoor ontwikkelt programma van “diplomazwemmer” opgeleid tot “wedstrijdzwemmer”. Op uitodiging mogen de kinderen gratis meetrainen en kunnen zo beoordelen of ze de keuze voor de goede sport hebben gemaakt. Er worden slechts zoveel kinderen uitgenodigd als er ruimte is in de ploeg.

Instroom van kinderen vanaf 12 jaar.

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen enkele keren gratis meetrainen op een door de (hoofd)trainer vastgestelde tijd. De zwemmer kan beoordelen of de keuze voor wedstrijdzwemmen is wat hij of zij hiervan verwacht. De (hoofd)trainer zal beoordelen of de zwemmer aan de instroomgroep zal worden toegevoegd of dat deze direct wordt toegelaten op één van de gevorderden trainingsgroepen. In overleg wordt dan gezocht naar de beste plek. Het moment van instroom is wel afhankelijk van ruimte in de groepen.

Instroom gevorderde zwemmer.

Gevorderde zwemmers (bv mensen die naar Roosendaal verhuizen en in een eerdere woonplaats reeds op wedstrijdzwemmen zaten, of zwemmers die bij een andere afdeling van Hieronymus zwemmen) kunnen direct instromen in de juiste trainingsgroep. Bij de eerste training graag pr’s en KNZB inschrijfnummer meebrengen. Het moment van instroom is wel afhankelijk van ruimte in de groepen.

Als je wilt proberen of wedstrijdzwemmen ook wat voor jou is, kun je je aanmelden via de volgende pagina: Drie keer gratis proeftrainen